Меню
Количка

Скоби за лагери и шарнири

Скоби за лагери и шарнири

25% по-евтина доставка с

Пълен комплект обратен чук и скоби за лагери и барабани 5 части KrafTWelleКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:Обратен чук с дължина на вала 570 ммКомплект от скоби, които могат да бъдат използвани по различни начиниСкоба с капацитет Ø35 - 100 мм, обхват 82 мм / външен капацитет Ø50 - 140 мм, обхват 75 ммСкоба с капа..
149.00 лв
Хидравличен комплект скоби и сепаратор за лагери 10 тона KraftWelleМногофункционален комплект за отстраняване  на зъбни колела и лагери. В комплекта са включени сепаратор за лагери и три размера скоби за лагери с три рамена. Подходящ е за широка гама превозни средства.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Хидравлично..
290.00 лв
Хидравличен комплект скоби и сепаратор за лагери Mar-PolХидравличен комплект MAR-POL се използва в различни работилници и сервизи. Този модел е идеален за леки автомобили, камиони, различни видове селскостопанска и индустриална техника. Подходящ е за всякакви лагери, дискове, зъбни колела и ротори. ..
290.00 лв
Професионален комплект скоби за лагери в пластмасов куфар Подходящ за автомобили, камиони, селскостопански и индустриални машини..
280.00 лв
Комплект скоби за лагери Mar-Pol Комплектът се използва за отстраняване на лагери, зъбни колела, шайби, валове и други клиновидни части, използвани в механиката. Комплектът е предназначен за интензивна работа в гаражи и автосервизи. Позволява бърза и лесна смяна на лагерите, без да се засяга стр..
180.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)