Меню
Количка

Blog RSS Feed

19 сеп Как да изберем най-добрата машина за плочки?
1 950
Поставянето на плочки не е проста работа, както изглежда. Важни са не само уменията на майстора, но и качеството на инструментите, които използва. Машината за рязане на плочки играе важна роля при полагането на плочки. Как да изберете хубава машина з..
05 сеп Как да изберем винтоверт?
2 1098
Акумулаторните винтоверти са универсални електрически инструменти, предназначени за завинтване на винтове. В сравнение с акумулаторни отвертки, те са отлични за множество винтове, най-вече при сглобяване и разглобяване на мебели. Винтовертите са лесн..
29 авг Какъв крик да си купя?
1 1150
Пътната помощ днес предлага множество услуги, включително да ви купи бензин, да ви зареди акумулатора и да ви откара до най-близкия сервиз. От друга страна, ако се намирате насред магистрала и трябва да смените единствено гумата си, не е нужно да без..
22 авг Защо да изберем гедоре RockForce?
3 2204
Наскоро бе проведено изследване, имащо за цел да открие кой е най-полезният инструмент в човешката история и това се оказа ножът – подходящ както за лов и защита, така и за обичайни, ежедневни нужди. Когато пък бе направено питане кои инструменти са ..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)