Меню
Количка

Лозарски ножици

Лозарски ножици

25% по-евтина доставка с

Градинска - лозарска aкумулаторна ножица 24V 4Ah HAWEK Акумулаторната лозарска ножица за рязане на лозови пръчки, клони, храсти и цветя. Максималният диаметър на рязане е 33 мм. Отварянето на ножицата може да се регулира в 2 степени според дебелината на пръчките. Високата скорост на рязане осиг..
139.00 лв
Комплект от акумулаторна лозарска ножица и акумулаторен мини верижен трион с 15 см шина и 2 вериги KraftRoyalАкумулаторната лозарска ножица за рязане на лозови пръчки, клони, храсти и цветя. Максималният диаметър на рязане е 33 мм. Отварянето на ножицата може да се регулира в 2 степени според дебели..
199.00 лв
Комплект от акумулаторна лозарска ножица и акумулаторен мини верижен трион с 15 см шина KraftRoyalАкумулаторната лозарска ножица за рязане на лозови пръчки, клони, храсти и цветя. Максималният диаметър на рязане е 33 мм. Отварянето на ножицата може да се регулира в 2 степени според дебелината на пръ..
199.00 лв
Професионална лозарска ножица RICOИзключително остра оставаща разрез който е напълно гладък, така материалът за рязане не се мачка. Тази ножица като цяло се предпочита при рязане на зелен материал.Кован, хромиран професионален модел за рязане на живи клони и храсти. С ръкохватки от метално покритие ..
34.00 лв
Професионална лозарска ножица RICO ХАРАКТЕРИСТИКИ:Зъбна система за лесно рязанеSK5 Steel Blade Carbon Steel за постоянна остротаЛек алуминиев корпус отлят под наляганеОстриета с PTFE покритие за гладко рязанеУдобна дръжкаЛесно закопчаванеДиаметър на рязане: 25 мм..
34.00 лв
Градинска - лозарска aкумулаторна ножица 36V 8Ah KraftRoyal Градинска - лозарска aкумулаторна ножица 36V 8Ah KraftRoyal
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Градинска aкумулаторна ножица 36V 8Ah KraftRoyal Акумулаторната лозарска ножица за рязане на лозови пръчки, клони, храсти и цветя. Максималният диаметър на рязане е 33 мм. Отварянето на ножицата може да се регулира в 2 степени според дебелината на пръчките. Високата скорост на рязане осигурява ..
139.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)