Меню
Количка

Други

25% по-евтина доставка с

Професионална двубандова радиостанция TYT TH-UV98Този мощен радиоапарат TYT TH-UV98 разполага с изключителна изходна мощност от до 10W в честотния обхват 136-174MHz и 400-480MHz (известен като разширена версия). Със своите функции, включително FM радио (66-108MHz), поддръжка на CTCSS и DCS, скрамбле..
124.90 лв
Професионална двубандова радиостанция BAOFENG UV-10R10W радиостанцията Baofeng BF-UV10R е много мощна ръчна радиостанция, която е популярна особено сред радиолюбителите и играчите на еърсофт. Благодарение на поддръжката на UHF и VHF честоти, тази радиостанция е добро допълнение към нашите UHF подслу..
84.90 лв
2 броя професионална двубандова радиостанция Baofeng UV-6RBAOFENG UV-6R е професионална радиостанция с обхват до 10 километра в зависимост от терена. Устройството може да се използва за организиране на комуникация в различни области, тъй като има компактни размери, ниско тегло и голям набор от допъл..
129.00 лв
2 броя професионална двубандова радиостанция  BAOFENG UV-5RПрофесионална преносима радиостанция със съвременен дизайн и невероятно качество на звука. Обхватът на действие е впечатляващ – както по права линия, така и в пресечена местност. Добавена е и функция „радио“, която се заглушава при прие..
119.00 лв
2 броя професионална радиостанция BaoFeng UV-9R - водоустойчиваBaofeng UV-9R е мощна радиостанция с отличен звук. Вграденият микрофон е високочувствителен, което означава че изпратеният сигнал е с максимално добро качество. Говорителите също са изработени по нова технология така, че получените съобщ..
154.90 лв
Професионална радиостанция BaoFeng UV-9R - водоустойчиваBaofeng UV-9R е мощна радиостанция с отличен звук. Вграденият микрофон е високочувствителен, което означава че изпратеният сигнал е с максимално добро качество. Говорителите също са изработени по нова технология така, че получените съобщения да..
89.90 лв
Професионална двубандова радиостанция Baofeng UV-6RBAOFENG UV-6R е професионална радиостанция с обхват до 10 километра в зависимост от терена. Устройството може да се използва за организиране на комуникация в различни области, тъй като има компактни размери, ниско тегло и голям набор от допълнителни..
69.90 лв
Професионална двубандова радиостанция  BAOFENG UV-5RПрофесионална преносима радиостанция със съвременен дизайн и невероятно качество на звука. Обхватът на действие е впечатляващ – както по права линия, така и в пресечена местност. Добавена е и функция „радио“, която се заглушава при приемане на..
64.90 лв
2 броя радиостанции Baofeng BF-T3Комплект от две радиостанции BAOFENG BF-T3, верния помощник в приключенията. Изключително мобилни работят с четири броя алкални батерии, подходящи за всяко място и хоби. Страхотно качеството на звука, използвайте автоматичното сканиране на канали, за да намерите бърз..
39.00 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)