Меню
Количка

Метчици

25% по-евтина доставка с

Метчици и плашки 110 части RATRONХАРАКТЕРИСТИКА:Този комплект метчици и плашки съдържа общо 110 части. Той е необходимост за всички, които работят по своите "напрaви си сам" проекти. Вместо да търсите всеки път нужния метчик или плашка, много по–изгодно е да притежавате целия комплект под ръка. Инст..
175.00 лв
Комплект метчици и плашки 32 части PATRONТози комплект от 32 части метчици и плашки от  Ratron е идеален за нарязване на вътрешни и външни резби.Тези стоманени инструменти са много издръжливи. С този комплект можете да нарежете много гладки и фини резби. Този комплект се състои от върток за мет..
59.00 лв
Метчици и плашки 110 части RockForceХАРАКТЕРИСТИКА:Този комплект метчици и плашки съдържа общо 110 части. Той е необходимост за всички, които работят по своите "напрви си сам" проекти. Вместо да търсите всеки път нужния метчик или плашка, много по–изгодно е да притежавате целия комплект под ръка. Ин..
175.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Комплект метчици и плашки 32 части RockForceТози комплект от 32 части метчици и плашки от RockForce е идеален за нарязване на вътрешни и външни резби.Тези стоманени инструменти са много издръжливи. С този комплект можете да нарежете много гладки и фини резби. Този комплект се състои от върток за мет..
54.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)