Меню
Количка

Скоби


Скобите са едни от най-просто устроените инструменти, с челюсти или без, за здраво инсталирани компоненти, които не могат да се отстранят ръчно. Скобите са идеални и в случаите, когато някоя част се повреди и не може да бъде лесно отстранена. За да не прибегнете до чук или груба сила, възползвайте се от разнообразните комплекти инструменти на ToolsOnline.

Какви видове скоби ще откриете на нашия сайт?

  • скоба за лагери;

  • скоба за пружина;

  • скоба за шарнири;

  • скоби за маншони;

  • скоба за каре;

  • скоба за сегменти;

  • скоба за тампони и др.


Как да изберем правилната скоба?

Изборът на правилните скоби за студен демонтаж ще ви гарантира безопасно и лесно отстраняване на шайби, лагери, валове, зъбни колела и всякакви клиновидни части с различни размери.

За да изберете правилната скоба, трябва да знаете, че те се делят на вътрешни и външни. Един от най-популярните комплекти за вътрешни скоби принадлежи на Stahlmayer, който съдържа обратен чук, скоби и необходимите адаптери. Обратният чук е изключително полезен при демонтаж на лагери и то само със силата на вибрациите, докато накрайниците ще ви помогнат да отстраните винтове (не забравяйте да капнете смазочна течност, след като пробиете дупка и преди да поставите изтеглящия адаптер). Алтернатива на Stahlmayer са скобите Mar-Pol, които се отличават с неподражаема здравина. Подходящи са за лагери и шайби с разнообразни размери.

Вторият вид скоби са външните. Тук ще намерите скоби за отстраняване на пружини, също на Mar-Pol, с шест профилирани глави и стабилизатори. Същата фирма предлага комплект от пет части за ябълковидни болтове, които захващат щифтове, без да чупят и повреждат компонентите. Изградени са от висококачествена стомана и са подходящи за демонтаж с диаметър от 19 до 80 мм.

Скобите на Longge са по-опростен, но също така ефективен вариант, при това с немско качество. Хидравличните скоби за лагери са външни и са подходящи за автомобили и камиони, както и по-големи машини – за селскостопански цели или промишлени нужди.

Двураменните и трираменните скоби служат за най-тежката работа, като Rockforce предлага два варианта за лагери до 300 или до 400 мм. Forcekraft е скоба с невероятна стабилност и прецизност. Захватът ѝ е от 13 до 38 мм с протектори за допълнителна сигурност при демонтаж.

25% по-евтина доставка с

Хидравличен комплект скоби и сепаратор за лагери 10 тона KraftWelleМногофункционален комплект за отстраняване  на зъбни колела и лагери. В комплекта са включени сепаратор за лагери и три размера скоби за лагери с три рамена. Подходящ е за широка гама превозни средства.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Хидравлично..
290.00 лв
Скоба и втулки за монтаж и демонтаж на лагери и шарнири 10 части RockForceИзползва се при повечето леки и лекотоварни превозни средства, 4 х 4 автомобили и ванове, които имат притискащ тип сферични шарнири.КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:C-образна скобаВодачи 3 броя - 68 мм, 57 мм и 45 мм Подложки..
145.00 лв
Скоба и втулки за монтаж и демонтаж на лагери и шарнири 10 части ForceKraftИзползва се при повечето леки и лекотоварни превозни средства, 4 х 4 автомобили и ванове, които имат притискащ тип сферични шарнири.КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:C-образна скобаВодачи 3 броя - 68 мм, 57 мм и 45 мм Подложк..
125.00 лв
Скоба за изваждане на карета HAWEKУниверсална скоба за бързо и удобно отстраняване на шарнири на предните задвижващи колела без да се налага сваляне на вала...
39.00 лв
Скоби за демонтиране на пружини (макферсон) 380 мм HAWEKИзключително здрави скоби за пружини ковани от въглеродна стоманаДължина: 380 ммЗахват: ключ 21мм1/2” квадрат..
29.90 лв
Обратен чук и скоба за лагери и накрайници 16 части RoskForceКАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА:Поставете адаптера във вътрешния отвор.Чрез завинтване на коничния винт отваряме 3-те челюсти на адаптера, който ефективно се закача в отвора.Завийте плъзгащия чук и удрянето на горната част причинява изместване - издърп..
165.00 лв
Скоба за клапани при не свалена глава RockForceСкоба с регулируем захват за демонтаж на клапани RockForce е предназначен за двигатели OHC, OHV, CHV. Проектиранa е за компресиране на пружини на клапани при ремонт на цилиндри. Инструментът за демонтиране на пружини на клапани в двигатели може да се из..
42.00 лв
Универсална сглобяема скоба за клапани StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:За бензинови и дизелови автомобили с марка: AUDI, CHRYSLER, INFINITI, HONDA, HYUNDAI, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, PORSCHE, SATURN, TOYOTA, VOLVO и VOLKSWAGENРазмери (Д х Ш х В): 590 x 260 x 50 ммТегло: 3.469 кг..
95.00 лв
Скоби за ябълковидни болтове 5 части StahlMayerСкобите позволяват премахването на захванатите щифтове без нужда от ударни инструменти. Много здравите резби с големи диаметри гарантират огромна мощност на изтласкване. Не уврежда пръти и стабилизатори.Комплектът е пригоден за работа при всякакви услов..
127.00 лв
Комплект скоби за вътрешни накрайници 4 части StahlMayerКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:Ключ за вътрешни накрайници 3 брояРазмери: 30-35 мм, 35-40 мм, 40-45 ммИзползва се с 27 мм вложка..
139.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 20 тона - трираменна Mar-PolИзключително необходим инструмент в работилници и механични заводи, при работа с електродвигатели, зъбни колела, водни помпи и в шлосерството. Тегличът е оборудван с много ефективна помпа с висок ход на буталото, благодарение на което рабо..
279.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 50 тона - трираменна StahlMayerПрофесионални хидравлични скоби за вадене на лагери, 50-тонна с 3 рамена. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съхранение.Леснсо преминаване от 3 и 2 челюстиНапълно регулиру..
470.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 30 тона - трираменна StahlMayerПрофесионални хидравлични скоби за вадене на лагери, 30-тонна с 3 рамена. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съхранение.Леснсо преминаване от 3 и 2 челюстиНапълно регулиру..
370.00 лв
Комплект за смяна на шарнири 21 части ForsageУниверсална скоба за лагери, шарнири и тампони 21 части. Комплектът съдържа най-често използваните размери за леки и товарни автомобили. Служи за бързото отстраняване и монтиране на различни детайли. Основно се ползва за шарнирни болтове, тампони и някои ..
195.00 лв
Скоба и втулки за монтаж и демонтаж на лагери и шарнири 10 части ForsageИзползва се при повечето леки и лекотоварни превозни средства, 4 х 4 автомобили и ванове, които имат притискащ тип сферични шарнири.КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:C-образна скобаВодачи 3 броя - 68 мм, 57 мм и 45 мм Подложки з..
125.00 лв
Комплект скоби за пружини 7 части ForsageТри различни размера на вилиците: 65 мм -125 мм, 88 мм - 160 мм, 126 мм - 212 ммДължина на разтягане - 300 ммТегло: 15 кг..
230.00 лв
Скоба за демонтиране рамена на автомобилни чистачки RockForceОПИСАНИЕ:Компактен дизайн, осигуряващ лесен достъп в ограничени пространстваЕлиминира риска от щети върху рамото на чистачката или боята на автомобилаОпростен инструмент, позволяващ лесното отстраняване на рамената на всички видове чистачк..
16.00 лв
Комплект скоба за шарнири и накрайници със сменяеми челюсти StahlMayerХАТАКТЕРИСТИКИ:Размери 20, 22, 24, 27, 30 ммРегулируем ъгъл на отварянеДължина на винтовете 100 ммДължина на основата 125 мм..
150.00 лв
Комплект за смяна на шарнири 21 части StahlMayerУниверсална скоба за лагери, шарнири и тампони 21 части. Комплектът съдържа най-често използваните размери за леки и товарни автомобили. Служи за бързото отстраняване и монтиране на различни детайли. Основно се ползва за шарнирни болтове, тампони и няк..
170.00 лв
Хидравлична скоба – стойка за пружини с две лапи 1 тон BJCПРИЛОЖЕНИЕ:Това е инструмент, който ще ви бъде полезен за смяна на пружини и амортисьори. Цялата операция се основава на хидравличен цилиндър, управляван от два крачни лоста - единият от тях отговаря за повдигането на буталото на цилиндъра, а..
270.00 лв
Хидравличен комплект скоби и сепаратор за лагери Mar-PolХидравличен комплект MAR-POL се използва в различни работилници и сервизи. Този модел е идеален за леки автомобили, камиони, различни видове селскостопанска и индустриална техника. Подходящ е за всякакви лагери, дискове, зъбни колела и ротори. ..
290.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 20 тона - трираменна StahlMayerПрофесионална хидравлична скоба за вадене на лагери, 20-тонна, с 3 рамена. Главата на скобата може да се завърта на 360 ° при нужда. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съх..
280.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 15 тона - трираменна StahlMayerПрофесионална хидравлична скоба за вадене на лагери, 15-тонна, с 3 рамена. Главата на скобата може да се завърта на 360 ° при нужда. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съх..
180.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 10 тона - трираменна StahlMayerПрофесионални хидравлични скоби за вадене на лагери, 10-тонна с 3 рамена. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съхранение.Леснсо преминаване от 3 и 2 челюстиНапълно регулиру..
160.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 5 тона - трираменна StahlMayerПрофесионална хидравлична скоба за вадене на лагери, 5-тонна, с 3 рамена. Главата на скобата може да се завърта на 360 ° при нужда. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съхра..
120.00 лв
Комплект обратен чук и скоби за вадене на дюзи 40 части StahlMayerПълен комплект инструменти Stahlmayer,необходими за вадене на повечето модели дизелови инжектори. Различнитe адаптери правят комплекта подходящ за повечето дизелови инжектори.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:M14 x 1,5 за адаптер DelphiM17 x ..
240.00 лв
Показва 1 до 30 от 47 (2 страници)