Меню
Количка

Градински Шатри

25% по-евтина доставка с

Усилена сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 3 метра Усилена сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 3 метра
-20 %
Усилена сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 3 метраМоделът е усилен с шагреново покритие по конструкцията!Градинската шатра е чудесна за събития на открито като представления, сватби, къмпинги и др. Може дори да я поставите в задния си двор за сянка и отмора за вашето семейство и гости.Рамкат..
119.00 лв 148.00 лв
Сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 6 мГрадинската шатра е чудесна за събития на открито като представления, сватби, къмпинги и др. Може дори да я поставите в задния си двор за сянка и отмора за вашето семейство и гости.Рамката е направена от здрава стомана, лека и устойчива на ръжда. Покривъ..
260.00 лв
Сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 4,5 м + Система за охлаждане чрез водна мъглаГрадинската шатра е чудесна за събития на открито като представления, сватби, къмпинги и др. Може дори да я поставите в задния си двор за сянка и отмора за вашето семейство и гости.Рамката е направена от здрава с..
197.90 лв
Сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 4,5 мГрадинската шатра е чудесна за събития на открито като представления, сватби, къмпинги и др. Може дори да я поставите в задния си двор за сянка и отмора за вашето семейство и гости.Рамката е направена от здрава стомана, лека и устойчива на ръжда. Покри..
179.00 лв
Сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 3 м + Система за охлаждане чрез водна мъглаГрадинската шатра е чудесна за събития на открито като представления, сватби, къмпинги и др. Може дори да я поставите в задния си двор за сянка и отмора за вашето семейство и гости.Рамката е направена от здрава сто..
153.90 лв
Сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 3 мГрадинската шатра е чудесна за събития на открито като представления, сватби, къмпинги и др. Може дори да я поставите в задния си двор за сянка и отмора за вашето семейство и гости.Рамката е направена от здрава стомана, лека и устойчива на ръжда. Покривъ..
135.00 лв
Усилена сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 4,5 метра Усилена сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 4,5 метра
-30 % ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Усилена сгъваема градинска шатра тип хармоника 3 х 4,5 метраМоделът е усилен с шагреново покритие по конструкцията!Подсилена конструкция: Нашата мега усилена шатра е създадена с подсилена конструкция, която осигурява стабилност и издръжливост дори в най-екстремните условия. Тя е проектирана да издър..
179.00 лв 255.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)