Меню
Количка

Електрожени


Електроженът е добре познат инструмент, който се използва за заваряване или иначе казано съединяване на различни метални изделия. Разликата между електрожена и поялника е в това, че поялникът се използва за по-малки и фини елементи. В настоящата категория сме обединили всички предложения на Toolsonline.bg, за да ви улесним в търсенето на правилния за вас уред.


Какви видове електрожени ще откриете на нашия сайт?

Ще откриете множество висококачествени електрожени, чиито характеристики, мощност и действие отговарят на професионален електрожен. Електрожените позволяват извършването на прецизна заваръчна дейност, като моделите се различават по обхват на заваръчен ток, напрежение, мощност, електроди и вградени функции. В нашия магазин за електрожени ще откриете: 

  • електрожен крафт; 

  • малък електрожен; 

  • правотокови електрожени и други.

Как се заварява с електрожен?

Електроженът се използва много широко в строителството, монтажните дейности, съединяването на тръби, изработка на метални изделия и други сфери. Има няколко различни метода за заваряване на метали, като основно използваните са: метал-инертен газ/метал-активен газ и волфрам-инертен газ. Заваряването като процес представлява монолитно съединение от заваряваните елементи, между които се получава атомно-молекулна връзка, благодарение на която се осигурява здрава, непрекъсната връзка в областта на така наречения заваръчен шев.


Защо да изберете електрожен от нас?

В Toolsonline.bg ще откриете множество висококачествени предложения, които са доказали своята безапелационна производителност, издръжливост и перфектни крайни резултати. В случай, че се затруднявате в избора на подходящ за вас електрожен, не се колебайте да се свържете с нашите любезни служители, които ще ви дадат професионален съвет.

25% по-евтина доставка с

Комбиниран инверторен телоподаващ апарат MIG / MAG / MMA за заваряване без газ 400А StahlMayerПредлагаме Ви компактен телоподаващ и електрожен инверторен апарат за заваряване с флюсова тел, без необходимост от газ СО2. ХАРАКТЕРИСТИКИ:Работи с тел на един килограмова ролкаСнабден е с директен шл..
299.00 лв
Инверторен електрожен с дисплей 450А KraftRoyalИнверторен електрожен KraftRoyal 450 Ампера, може да се използва както за професионална така и за домашна употреба. Електрожените са изключително олекотени, притежават най-добрите за момента заваръчни характеристики, позволяват използването на електроди..
179.00 лв
Инверторен електрожен с дисплей 400А + Соларна маска за заваряване StahlMayer Инверторен електрожен с дисплей 400А + Соларна маска за заваряване StahlMayer
-50 %
Инверторен електрожен с дисплей 400А + Соларна маска за заваряване StahlMayerИнверторен електрожен StahlMayer 400А, може да се използва както за професионална така и за домашна употреба. Електрожените са изключително олекотени, притежават най-добрите за момента заваръчни характеристики, позволяват и..
169.90 лв 340.00 лв
Инверторен електрожен с дисплей 400А StahlMayer Инверторен електрожен с дисплей 400А StahlMayer
-50 %
Инверторен електрожен с дисплей 400А StahlMayerИнверторен електрожен StahlMayer 400А, може да се използва както за професионална така и за домашна употреба. Електрожените са изключително олекотени, притежават най-добрите за момента заваръчни характеристики, позволяват използването на електроди с диа..
149.90 лв 302.00 лв
Количка за заваръчни апарати - електрожени до 60 кг Mar-PolКоличка за заваръчни апарати MAR-POL M66610 е с максимална товароносимост 60 кг. Подходяща е за широка гама заваръчни машини. Количката има горен рафт за лесен достъп, два рафта за допълнително съхранение и две вериги за сигурно съхранение н..
135.00 лв
Количка за заваръчни апарати - електрожени с 4 чекмеджета Mar-PolКоличка за телоподаващи и аргонови / заваръчни апарати и електрожени MAR-POL  M66612 с 4 чекмеджета. Оборудвана е с 4 колела, 2 от които са със спирачки. Газовата бутилка може да бъде поставена от задната страна на количката, коят..
255.00 лв
Инверторен електрожен 400А с дисплей и пластмасов куфар + соларна маска KraftRoyalПредлагаме на вашето внимание най-новия хит при електрожените. Модел 2023 г. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс.ВГРАДЕНИ ФУНКЦИИ:Функция Hot Start – за лесно запалва..
159.00 лв
Инверторен електрожен 400А с дисплей и пластмасов куфар KraftRoyalПредлагаме на вашето внимание най-новия хит при електрожените. Модел 2023 г. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс.ВГРАДЕНИ ФУНКЦИИ:Функция Hot Start – за лесно запалване на дъгатаФункция A..
139.00 лв
Инверторен електрожен 400А с дисплей и пластмасов куфар + соларна маска KraftRoyalПредлагаме на вашето внимание най-новия хит при електрожените. Модел 2023 г. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс.ВГРАДЕНИ ФУНКЦИИ:Функция Hot Start – за лесно запалва..
159.00 лв
Инверторен електрожен 400А с дисплей и пластмасов куфар KraftRoyalПредлагаме на вашето внимание най-новия хит при електрожените. Модел 2023 г. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс.ВГРАДЕНИ ФУНКЦИИ:Функция Hot Start – за лесно запалване на дъгатаФункция A..
139.00 лв
Автоматична цветна соларна маска за заваряване Mar-PolВисококачествена автозатъмняваща се каска. Маската е подходяща за заваряване с много електродъгови заваръчни методи: MIG, TIG, MAG, MMA.Тя предпазва потребителя от вредното лъчение, генерирано по време на заваряване, както и от искри и пръск..
34.90 лв
Инверторен електрожен ДРУЖБА 350АПредлагаме на Вашето внимание нови инверторни IGBT електрожени MMA 350А с дигитален дисплей. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс, напълно водозащитен. Предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички ви..
180.00 лв
Соларна маска за заваряване Mar-PolМаската е подходяща за заваряване с много методи на електродъгово заваряване: MIG, TIG, MAG, MMAПредпазва потребителя от вредни лъчения, генерирани по време на заваряване, както и от искри и пръски. Специален сензор във филтърната касета автоматично идентифицира на..
29.90 лв
Автоматична соларна маска за заваряване Mar-PolУниверсална заваръчна маска за използване във всички заваръчни процеси:MIGTIGМАГММАТЕХИЧЕСКИ ДАННИ:Изработен от издръжлив PA/PP полимерен материалЦветова гама: 9 –13 DINВреме за реакция от светло към тъмно: 5 / 30 000 секВреме за реакция от тъмно към св..
29.90 лв
Инверторен електрожен ДРУЖБА IGBT 350А + Соларна маска за заваряванеПредлагаме на Вашето внимание нови инвертони IGBT електрожени MMA 350А с дигитален дисплей. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс,напълно водозащитен. Предназначен за извършване на прециз..
159.00 лв
Инверторен електрожен ДРУЖБА IGBT 350АПредлагаме на Вашето внимание нови инвертони IGBT електрожени MMA 350А с дигитален дисплей. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс, напълно водозащитен. Предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всичк..
139.00 лв
Соларни заваръчни очилаВисококачествен продукт с фото соларна батерия. Предназначение: Предпазват очите от искри, пръски и вредни излъчвания по време на заваряване. Автоматично затъмняване: При започване на заваряване, при запалването на дъгата, филтърът сменя състоянието си от светло в тъмно,..
19.90 лв
Инверторен електрожен 390А KraftRoyalИнверторен електрожен KraftRoyal 390 А, може да се използва както за професионална така и за домашна употреба. Електрожените са изключително олекотени, притежават най-добрите за момента заваръчни характеристики, позволяват използването на електроди с диаметър от ..
98.00 лв
Инверторен електрожен 350А KraftRoyal Предлагаме на Вашето внимание нови инвертони IGBT електрожени MMA 350А с дигитален дисплей. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс, напълно влагоустойчив. Предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности ..
98.00 лв
Автоматична цветна соларна маска за заваряване  Соларна маска за заваряване, регулиране на затъмнението 9 – 13, повишена точност и качество на заварка, време за реакция светло – тъмно 0.001 милисекунди, време за реакция тъмно – светло 0.02 милисекунди, функция за изключване на соларното стъкло..
34.90 лв
ХАРАКТЕРИСТИКИ: Регулиране на затъмнението 9 – 13 Повишена точност и качество на заварка Време за реакция светло – тъмно 0.001 милисекунди Време за реакция тъмно – светло 0.02 милисекунди Функция за изключване на соларното стъкло – може да се ползва като обикновена маска при рязане ..
29.90 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен StahlMayer 350АПредлагаме на вашето внимание нов инверторен IGBT електрожен MMA 350А с дигитален дисплей.Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс,напълно водозащитен.Предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички вид..
129.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен StahlMayer 350А + Автоматична соларна маска за заваряванеПредлагаме на вашето внимание нов инверторен IGBT електрожен MMA 350А с дигитален дисплей.Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс,напълно водозащитен.Предназначен за извършв..
148.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен StahlMayer 350АПредлагаме на Вашето внимание нови инвертони IGBT електрожени MMA 350А с дигитален дисплей.Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс, напълно водозащитен.Предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички в..
119.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен StahlMayer 350А + Автоматична соларна маска за заваряванеПредлагаме на вашето внимание нов инверторен IGBT електрожен MMA 350А с дигитален дисплей.Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс, напълно водозащитен.Предназначен за извърш..
138.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен 350A StahlMayer + Очила за заваряванеПредлагаме на Вашето внимание нов инверторен  IGBT електрожен MMA 350А StahlMayer  с дигитален дисплей. Специализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс,напълно водозащитен. Предназначен за извършв..
139.90 лв
Инверторен електрожен 350А StahlMayer Инверторен електрожен 350А StahlMayer
-50 % ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен 350А StahlMayerСпециализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс, напълно водозащитен. Предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди (алуминий, рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от ..
110.00 лв 220.00 лв
Инверторен електрожен 350А StahlMayer + Соларна маска за заваряване Инверторен електрожен 350А StahlMayer + Соларна маска за заваряване
-50 % ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен 350А StahlMayer + Соларна маска за заваряванеСпециализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс, напълно водозащитен. Предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди (алуминий, рутил стандартен, неръждаем, чугу..
129.00 лв 260.00 лв
Инверторен електрожен 400A + Очила за заваряване StahlMayer Инверторен електрожен 400A + Очила за заваряване StahlMayer
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен 400A + Очила за заваряване StahlMayerИнверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване с IGBT INVERTER технология предназначен за прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди с диаметър от 1 до 5 мм.Инверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване – IGBT I..
119.00 лв
Инверторен електрожен 400A с очила и соларна маска за заваряване StahlMayer Инверторен електрожен 400A с очила и соларна маска за заваряване StahlMayer
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Инверторен електрожен 400A с очила и соларна маска за заваряване StahlMayerИнверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване с IGBT INVERTER технология предназначен за прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди с диаметър от 1 до 5 мм.Инверторен електрожен за ръчно електро..
139.00 лв
Показва 1 до 30 от 35 (2 страници)