Меню
Количка

Акумулаторна Резачка за Клони

25% по-евтина доставка с

Акумулаторен мини верижен трион 24V 4Ah с 15 см шина HAWEKТърсите акумулаторна резачка, която да е качествена, стабилна и удобна за ползване? Желаете инструмент, който да е мощен и ефикасен едновременно? Нуждаете се от онлайн магазин, който е безкомпромисен с качеството на своите продукти?  Таз..
119.00 лв
Акумулаторен мини верижен трион с автоматично смазване на веригата 36V 5Ah + допълнителна верига HAWEKТърсите акумулаторна резачка, която да е качествена, стабилна и удобна за ползване? Тази изключително качествена професионална акумулаторна резачка-трион е със супер усилена мощност от 36V и капацит..
139.00 лв
Комплект от акумулаторна лозарска ножица и акумулаторен мини верижен трион с 15 см шина и 2 вериги KraftRoyalАкумулаторната лозарска ножица за рязане на лозови пръчки, клони, храсти и цветя. Максималният диаметър на рязане е 33 мм. Отварянето на ножицата може да се регулира в 2 степени според дебели..
199.00 лв
Акумулаторен мини верижен трион с шина 10 см 36V 8Ah KraftRoyalВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ – Акумулаторен  верижен трион може да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 15 см, в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този  трион е много подходящ за рязане н..
79.00 лв
Комплект от акумулаторна лозарска ножица и акумулаторен мини верижен трион с 15 см шина KraftRoyalАкумулаторната лозарска ножица за рязане на лозови пръчки, клони, храсти и цветя. Максималният диаметър на рязане е 33 мм. Отварянето на ножицата може да се регулира в 2 степени според дебелината на пръ..
199.00 лв
Акумулаторен мини верижен трион 36V 8Ah с 15 см шина с 2 вериги KraftRoyalВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ – Електрическият верижен трион ,можете да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 25 см. в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този електрически трион е много под..
89.90 лв
Универсална приставка за винтоверт - верижен трион 18 см KraftRoyalУлесни си работата и закупи своята приставка , която ще ти спести време, пари и нерви. Универсална приставка за винтоверт е инструмент, който позволява да използвате вашия винтоверт и като резачка. Това ви позволява да превключвате з..
29.00 лв
Акумулаторен мини верижен трион 36V 8Ah + 2 броя вериги KraftRoyal Акумулаторен мини верижен трион 36V 8Ah + 2 броя вериги KraftRoyal
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен мини верижен трион 36V 8Ah + 2 броя вериги KraftRoyalВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ – Акумулаторен  верижен трион може да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 15 см, в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този  трион е много подходящ за рязане на ..
79.00 лв
Акумулаторен верижен трион 36V 10Ah с 2 батерии KraftRoyal Акумулаторен верижен трион 36V 10Ah с 2 батерии KraftRoyal
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен верижен трион 36V 10Ah с 2 батерии KraftRoyalНовият акумулаторен верижен трион KraftRoyal e захранван от две батерии по 36V. Той е високоефективен и с ниско ниво на шум при работа. Меката ръкохватка предпазва от приплъзване. Има регулируемо автоматично смазване на веригата. Индикатор по..
149.00 лв
Акумулаторен верижен трион 36V 10Ah с 2 батерии и 2 вериги KraftRoyal Акумулаторен верижен трион 36V 10Ah с 2 батерии и 2 вериги KraftRoyal
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен верижен трион 36V 10Ah с 2 батерии и 2 вериги KraftRoyalНовият акумулаторен верижен трион KraftRoyal e захранван от две батерии по 36V. Той е високоефективен и с ниско ниво на шум при работа. Меката ръкохватка предпазва от приплъзване. Има регулируемо автоматично смазване на веригата. И..
154.90 лв
Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата 38V 10Ah StahlMayer Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата 38V 10Ah StahlMayer
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен верижен трион с 2 вериги и автоматично смазване 38V 10Ah StahlMayerВерен помощник на дами и господа в ежедневната работа в двора.Акумулаторна резачка StahlMayer е многофункционален инструмент за рязане, който е оборудван с верига 1/4 “ Picco Micro 3, с автоматично смазване на веригата с..
179.00 лв
Акумулаторен мини верижен трион с автоматично смазване на веригата 36V 8Ah + допълнителна верига StahlMayer Акумулаторен мини верижен трион с автоматично смазване на веригата 36V 8Ah + допълнителна верига StahlMayer
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен мини верижен трион с автоматично смазване на веригата 36V 8Ah + допълнителна верига StahlMayerТърсите акумулаторна резачка, която да е качествена, стабилна и удобна за ползване? Тази изключително качествена професионална акумулаторна резачка-трион е със супер усилена мощност от 36V и ка..
129.00 лв
Акумулаторен мини верижен трион 36V 8Ah с 15 см шина StahlMayer Акумулаторен мини верижен трион 36V 8Ah с 15 см шина StahlMayer
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен мини верижен трион 36V 8Ah с 15 см шина StahlMayerТърсите акумулаторна резачка, която да е качествена, стабилна и удобна за ползване? Желаете инструмент, който да е мощен и ефикасен едновременно? Нуждаете се от онлайн магазин, който е безкомпромисен с качеството на своите продукти? ..
109.00 лв
Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата + допълнителна верига 36V 8.0Ah KraftRoyal Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата + допълнителна верига 36V 8.0Ah KraftRoyal
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата + допълнителна верига 36V 8.0Ah KraftRoyal Търсите акумулаторна резачка, която да е качествена, стабилна и удобна за ползване? Тази изключително качествена професионална акумулаторна резачка-трион е със супер усилена мощност от 36V и..
139.00 лв
Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата 36V 8.0Ah StahlMayer Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата 36V 8.0Ah StahlMayer
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Акумулаторен верижен трион с автоматично смазване на веригата 36V 8.0Ah StahlMayerТърсите акумулаторна резачка, която да е качествена, стабилна и удобна за ползване? Тази изключително качествена професионална акумулаторна резачка-трион е със супер усилена мощност от 36V и капацитет на батерията – 8...
149.00 лв
Показва 1 до 15 от 17 (2 страници)