Меню
Количка

Помпа за Гориво

25% по-евтина доставка с

Ръчна вакуум помпа за масло и други видове  течности 9 литра Mar-PolПодходящо за изтегляне на моторно и трансмисисионно масло също  и спирачна течност. Изтегля за 3 минути 5 литра моторно масло. Удобно за самостоятелно и мобилно използване.Тегло: 4 кг..
119.00 лв
Пневматична помпа за масла на скоростни кутии 8 литра HAWEKПневматична помпа за масло HAWEK  е с вместимост на резервоара 8 л. Тя се използва за източване и пълнене на автоматични скоростни кутии и диференциали с масло. Помпата е оборудвана с предпазен двупосочен клапан, а манометърът осигурява..
195.00 лв
ПОМПА ЗА МОТОРНО МАСЛО 12V 38MM MAR-POLПомпата може да се използва в сервизни и домашни условия. Супер качество – изработена от неръждаема стоманаТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Капацитет –15 л/минВисочина на повдигане – 2 мДиаметър на помпата – 38 ммТегло – 290грНапрежение – 12V16 мм връзка за маркучВ компле..
29.00 лв
Ръчна вакуум помпа за масло и други видове течности 9 литраХАРАКТЕРИСТИКИ: Подходящо за изтегляне на моторно и трансмисисионно масло също и спирачна течност Изтегля за 3 минути 5 литра моторно масло Удобно за самостоятелно и мобилно използване Ако ви се наложи да използвате течност, от..
156.00 лв
Електрическа помпа за дизелово гориво и масло Електрическа помпа за дизелово гориво и масло е предназначена за прехвърляне на дизелови, леки масла и керосин. Корпус на помпата от чугун, обработен срещу корозия и боядисан. Помпата се характеризира с добра производителност, издръжливост и солидни х..
290.00 лв
Помпата е подходяща за изсмукване, прехвърляне и пълнене на дизелово гориво, керосин и масло. Да не се използва с бензин, био дизел, заместители на нафта, алкохол или други лесно запалими течности. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТКИ: Мощност: 155W Напрежение: 12V Височина на..
59.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Електрическата помпа за дизелово гориво е супер удобен уред за преливане без разливи. Захранващият кабел на помпата е снабден с ключ. Помпата разполага с филтър от неръждаема стомана, който задържа боклуци. Дъното на филтъра е с резба, лесен за демонтаж, ремонт, замяна и почистване. ХАРАКТЕРИС..
34.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)