Меню
Количка

Шкафове за Инструменти

25% по-евтина доставка с

Професионален шкаф с метален плот, със 7 чекмеджета – пълни с инструменти EverForceПрофесионален шкаф с инструменти с метален плот и допълнителен отделение. Разполага с всички нужни инструменти за един сервиз или работилница...
1,499.00 лв
Професионален шкаф с метален плот със 7 чекмеджета – 6 пълни с инструменти KraftWelleКоличка с метален плот със 7 чекмеджета, 6 от които са пълни с инструменти. Здрава стоманена конструкция. Централно заключване на всички чекмеджета. СЪДЪРЖАНИЕ:ПЪРВО ЧЕКМЕДЖЕ:Вложки 1/4”: 4 - 4.5 - 5 ..
980.00 лв
Шкаф с инструменти със 7 чекмеджета - 6 пълни и отделение за закачане на инструменти EverForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Здрава стоманена конструкция Централно заключване на всички чекмеджетаВ дясната страна на шкафа е разположено малко вътрешно отделение със самостоятелно заключванеСтраничната перфорация ..
950.00 лв
Шкаф с инструменти с 6 чекмеджета – 4 пълни  EverForceКоличката има ергономични дръжки, интегрирани с плота на масата, напълно разтегателни чекмеджета с лагери. Централно заключване с два ключа, затварящи всички чекмеджета, както и двойни стени и блокиращи чекмеджетата. Количката е оборудвана с..
790.00 лв
Шкаф с инструменти със 7 чекмеджета – 5 пълни ForsageКоличката за инструменти Forsage съдържа 274 елемента, има 5 рафта за инструменти, 2 празни рафта и допълнителна странична секция. Тялото е изработено от метал.Съставът на комплекта включва почти всички инструменти, необходими за ремонт ..
1,620.00 лв
Шкаф с инструменти със 7 чекмеджета – 6 пълни ForceKraft - HuttenbergЦентрално заключванеКомплект необходими инструменти 276 частиКомплект тресчотки и гнездаКласически и изолирани отверткиКомбинирани гаечни ключовеРазлични битове, BTR, Torx, .....Включва голям брой инструменти за механика4 колелца, ..
1,150.00 лв
Многофункционална работна маса - платформа 7 в 1 WMCМногофункционална работна маса, която има голяма работна повърхност, която улеснява рязането и пробиването. Отстрани на масата има вградено чекмедже. Може да се използва като стабилно скеле или работна платформа. Комплектът съдържа колела, благодар..
270.00 лв
Шкаф с инструменти с 7 чекмеджета – 5 пълни RockForceКоличката за инструменти RockForce съдържа 274 елемента, има 5 рафта за инструменти, 2 празни рафта и допълнителна странична секция. Тялото е изработено от метал.Съставът на комплекта включва почти всички инструменти, необходими за ремон..
1,650.00 лв
Шкаф с инструменти 257 части WMCКомплектът инструменти WMC TOOLS 257 се състои от 257 елемента. Този комплект е бъде полезно и необходимо допълнение към всеки гараж, дом. С негова помощ можете лесно да ремонтирате всякакви повреди в къщи, гаража или на вилата, да сглобявате и разглобявате мебели, Ви..
409.90 лв
Шкаф за инструменти StahlMayer със 7 чекмеджета – ПРАЗНИХАРАКТЕРИСТИКИ:Здрава стоманена ламарина – за здравина и издръжливостЕргономични дръжки за удобен захватЦентрално заключване с цилиндрична ключалкаЗаключване за безопасност с една ръка по всяко чекмедже предотвратява отваряне по време на движен..
600.00 лв
Шкаф с инструменти EverForce със 7 пълни чекмеджета и отделение за закачане на инструментиКоличката има ергономични дръжки, интегрирани с плота на масата, напълно разтегателни чекмеджета с лагери. Централно заключване с два ключа, затварящи всички чекмеджета, както и двойни стени и блокиращи чекмедж..
1,250.00 лв
Шкаф с инструменти StahlMayer със 7 чекмеджета – 5 пълни Здрава стоманена ламарина - за здравина и издръжливостЕргономични дръжки за удобен захватЦентрално заключване с цилиндрична ключалкаЗаключване за безопасност с една ръка по всяко чекмедже предотвратява отваряне по време на движениеСачмен ..
870.00 лв
Шкаф с инструменти KraftWelle с метален плот, 7 чекмеджета – 6 пълни Здрава черна количка за инструменти със 7 чекмеджета, 6 от които са пълни с инструменти. Всички изтеглящи се чекмеджета са монтирани на сачмени лагери. Когато чекмеджетата са затворени, те се заключват и по този начин предотвр..
1,000.00 лв
Подвижен шкаф за инструменти с дървен работен плот RockForce  Количката разполага с шкаф и 10 чекмеджета (празни) , различни по размер. Има и удобен работен плот и място за закачкали за инструменти.Размер на работната маса: 485 x 1480 x 2130 ммШирина / Височина: 530 х 2130 ммДървен плот: 4..
2,600.00 лв
 Шкаф с инструменти KraftWelle със 7 чекмеджета – 6 пълни Здрава черна количка за инструменти със 7 чекмеджета, 6 от които са пълни с инструменти. Всички изтеглящи се чекмеджета са монтирани на сачмени лагери. Когато чекмеджетата са затворени, те се заключват и по този начин предотвратява..
950.00 лв
Шкаф с инструменти, със 7 чекмеджета - 6 пълни KraftWelleЗдрава синя количка за инструменти със 7 чекмеджета, 6 от които са пълни с инструменти. Всички изтеглящи се чекмеджета са монтирани на сачмени лагери. Когато чекмеджетата са затворени, те се заключват и по този начин предотвратяват неволно отв..
950.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Подвижен шкаф с инструменти BJCBJC е доказана марка, която произвежда инструменти от най-висок класХАРАКТЕРИСТИКИ:Комплектът се състои от 298 части, подредени в 7 чекмеджетаИнструментите са изработени от най-висококачествена сплав от неръждаема стомана, издръжливи и перфектно изработениУникалният ди..
1,550.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Шкаф с инструменти EverForce със 7 чекмеджета – 6 пълниКлючове, изработени от специална подсилена CrV стомана, примес на хром и ванадий В съответствие с DIN 3113Комплектът включва всичко, от което се нуждае майсторВисококачествен шкаф за инструменти. Шкафът разполага със 7 практични чекмеджета за ин..
1,300.00 лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)