Меню
Количка

Ударен Винтоверт


Категория Ударен винтоверт ви дава възможност да разгледате всичките ни висококачествени предложения, събрани на едно място. Разгледайте ги и сравнете различните модели, за да изберете най-подходящият за вашата дейност.

Каква е разликата между ударен винтоверт и обикновен?

Разликата е в начина на работа на двете машини или по-скоро въртящият момент. В момент, в който ударният винтоверт достигне известно натоварване, започва да съхранява своята енергия в така нареченото въртеливо движение, след което изведнъж освобождава енергията под формата на удар към болта или винта. По този начин мощността на уреда е в пъти по-голяма отколкото при използването само на силата на електромотора. С прости думи ударният винтоверт е доста по-мощен от стандартния такъв.

Какви видове ударни винтоверти ще откриете на нашия сайт? 

В Toolsonline.bg ще откриете множество ударни винтоверти, представени от доказани световни марки: 

  • Предлагаме както различни модели, така и в няколко ценови диапазона, което ви позволява да се спрете на по-скъп или по-евтин винтоверт;

  • Вече няма да се чудите как да достигнете до електричество, за да използвате уредът; 

  • Акумулаторните ударни винтоверти са на батерия, което ги прави изключително удобни както за труднодостъпни места, така и за места, в които няма достъп до ток; 

  • В онлайн магазина ни ще откриете както единични модели ударни винтоверти, така и комплекти, които съдържат в себе си допълнителни елементи и аксесоари. Комплектите се предлагат в удобни куфарчета за инструменти, в които всичко е подредено и на място.

Как да изберем ударен винтоверт?

Моделът, на който ще се спрете, трябва да отговоря на начина и честотата на употреба. Някои от моделите, които предлагаме, например немските винтоверти Kraft, са на професионално ниво и могат да се използват и от хора, работещи в сферата. Ако се затруднявате в избора на точния ударен винтоверт, може да се обърнете към нашите квалифицирани служители, които ще ви дадат професионален съвет.

25% по-евтина доставка с

Акумулаторен ударен винтоверт 24V с инструменти и 2 батерии HAWEK Акумулаторен ударен винтоверт 24V с инструменти и 2 батерии HAWEK
-40 %
Акумулаторен ударен винтоверт 24V с инструменти и 2 батерии HAWEKПоследно поколение 24V Li-Ion компактен ударен винтоверт-бормашина Ултра компактен и лек дизайн, позволяващ използване в тесни пространства. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инст..
99.00 лв 165.00 лв
Безчетков акумулаторен  ударно-пробивен винтоверт с батерия и зарядно 18V 65Nm JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ:Напрежение: 18VМаксимален въртящ момент: 65NmСкорости: 2Честота на удара (1): 0-28800 об./минЧестота на удара (2): 0-500 об./минБезключов патронник: 13 мм20 +3 функции Вид батерия: литиев..
379.00 лв
Акумулаторен ударен винтоверт 36V 8Ah с 2 батерии StahlMayerАкумулаторен ударен винтоверт XR STAHLMAYER е с напрежение на акумулатора 36V, с 2 скорости и с висока производителност на пробиване. Оборудван е с безчетков мотор с висока мощност, който произвежда до 205 Nm на въртене и осигурява по-бързо..
79.00 лв
Акумулаторен ударен винтоверт 36V 8Ah с 2 батерии StahlMayerАкумулаторен ударен винтоверт XR STAHLMAYER е с напрежение на акумулатора 36V, с 2 скорости и с висока производителност на пробиване. Оборудван е с безчетков мотор с висока мощност, който произвежда до 205 Nm на въртене и осигурява по-бързо..
79.00 лв
Комплект от акумулаторен перфоратор, ъглошлайф 125 мм, гайковерт и винтоверт 36V с 3 броя батерии 8Ah в куфар и зарядно KraftRoyalХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЕРФОРАТОРА:Мощна ударна система с 2,0 J перфоратор с 3 режима за универсално приложениеНамалена поддръжка чрез безчетков мотор и увеличено време на раб..
399.00 лв
Безчетков ударен винтоверт XR 36V 8Ah KraftRoyalПоследно поколение 36V Li-Ion компактен ударен винтоверт KraftRoyal XR 36v 8AH. Ултра компактен и лек дизайн, позволяващ използване в тесни пространства. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструме..
79.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Комбиниран акумулаторен ударен гайковерт / винтоверт StahlMayer 36V 8AhМощен акумулаторен ударен гайковерт с максимален затягащ момент 850 Nm BLDS (безчетков двигател) позволява.Увеличена ефективност при един и същ заряд на батерията заради липсата на триене и искри между четките и ротора на двигате..
125.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)