Меню
Количка

Акумулаторна Отвертка


Добре дошли в категория Акумулаторна отвертка, където ще откриете предложенията на Toolsonline.bg за този тип продукти. Отново, както при всички други инструменти, залагаме на високо качество, перфектно действие и дълъг живот. Независимо от цената, ние гарантираме, че продуктите са издръжливи и работят безупречно, за да ви помогнат в сглобяване, монтиране, прикрепяне и какво ли още не. Всеки майстор знае колко е важно да притежаваш правилните инструменти под ръка, за да върви леко и спорно работата всеки ден.

Какво да изберем акумулаторна отвертка или винтоверт?

Разликата в двата електрически инструмента се крие най-вече в техните размери и достъпност: 

  • Акумулаторните отвертки са предназначени за дребна и по-пипкава работа; 

  • Размерите и теглото им обикновено са по-малки и позволяват достъп до по-ограничени места, както и не уморяват ръката при продължителен захват; 

  • Уредът има шестостен за захващане на битовете, подходящ е за сглобяване на мебели, корнизи, картини или други подобни мебели за дома; 

  • От друга страна винтовертът има по-голям обхват на работа, с него може да се пробиват някои видове метали и стомана.

Какви видове акумулаторни отвертки ще откриете на нашия сайт?

В Toolsonline.bg ще откриете различни модели акумулаторни отвертки, от различни доказани производители и в няколко ценови диапазона. Освен единична покупка на инструмента, можем да ви предложим и няколко вида комплекти, съставени от различни по брой и вид части. Комплектите са в компактни и удобни куфарчета за инструменти, за да бъдат всичките ви принадлежности на едно място. Перфектни са както за подарък, така и за лична покупка.

За какво да използваме акумулаторна отвертка?

Акумулаторните отвертки са изключително подходящи за сглобяване на мебели и други аксесоари у дома. Може да я използвате при монтаж на мебели, закачане на различни декорации и сглобяване. Гарантират лесна достъпност и лекота при работа с по-пипкави предмети.

25% по-евтина доставка с

Няма добавени продукти в тази категория.