Меню
Количка

Хидравлична Преса


Хидравличната преса е важна част от производственото оборудване, тя намира широко приложение в много сфери на дейност. Съществуват голям брой дизайни и модификации на оборудване, базирани на принципа на хидравличната преса. Това е устройство, което генерира сила, многократно по-голяма от първоначално приложената. Машината е предназначена за пресоване под налягане и основният компонент на машината е буталото, което се задвижва от масло или друга хидравлична течност. Най-простият пример за хидравлична преса е автомобилният повдигач. В промишлеността най-често се използва в производствени линии за щамповане на различни продукти. Принципът се основава на закона на Паскал, който гласи, че в затворена система налягането действа с еднаква сила върху всяка част от системата, това е най-популярният тип индустриална преса в сравнение с механиката или пневматиката, хидравликата предлага най-висока ефективност и най-висока степен на компресия при една и съща приложена сила.

От кой се използва ?

Хидравличната преса е инструмент, който освен, че е незаменим за всеки гараж и сервиз, той е незаменим и е необходим на настоящия пазар. Можете да си купите по-малка преса дори за 350 лв. , но е важно да сте наясно с вашите потребности и изисквания. Съществуват няколко основни параметъра, към които да обърнете внимание преди покупката си: сила на натиск, дължина на пръта и неговия резерв на мощност, номинално натоварване, размер на леглото и теглото на машината. Според специалистите, за да не сбъркате при избора, е необходимо да прецените също и за наличието на манометър, материал на производство, тип система за безопасност, дали има система за автоматично връщане на цилиндъра или не и т.н.

Хидравличната преса оставя далеч по назад другите видове подобно оборудване по отношение на ефективността. Силата, която развива по време на работа, не може да бъде постигната с механични, пневматични или електрически средства. Тук не се изчерпват предимствата на оборудването, те имат малко движещи се части, което ги прави достъпни на потребителския пазар. По същата причина те изискват малка инвестиция за постоянна поддръжка и обслужване на машината. Лесният монтаж е гаранция за неговата надеждност. Дори да възникне повреда, тя се отстранява лесно и не е необходимо да се демонтират всички компоненти. 

Видове и цени

Видът на пресата, силата, задвижването и други параметри зависят от вида работа за която е предназначено това устройство. Цената на оборудването се влияе предимно от силата с която пресата притиска детайла, колкото по-висока е тя, толкова по-скъпа е машината. В нашия сайт ще откриете изключително голямо разнообразие от хидравлични преси с различни спецификации и характеристики, като: 

  • хидравлична преса 30 тона;
  • 20 тона;
  • 12 тона;
  • 6 тона;
  • хидравлична преса за лагери и т.н.

Хидравличната машина ще издържи дълго време, ако продукта се използва целенасочено по предназначение, спазвайки правилата за безопасна работа. Важно е да се отбележи, че не трябва да превишавате допустимите натоварвания, спазването на това изискване не би трябвало да създава затруднения. Просто е - не натоварвайте пресата повече от максимума. Нарушенията на правилото могат да доведат до повреда на оборудването и дори до наранявания на обслужващия персонал.  За да избегнете разочарование при покупката на такива стоки, е по-добре да ги купите от специализиран магазин, какъвто е toolsonline.bg . Магазинът предлага широк набор от хидравлични машини от водещи производители, чиито продукти са с гарантирано високо качество. 

25% по-евтина доставка с

Хидравлична преса 50 тона RockForceПрофесионалната хидравлична  преса 50 тона е изработена от висококачествена стомана с прахово боядисано покритие за подпомагане на устойчивостта на корозия ( ръжда ). Двойните пружини за връщане на опън осигуряват гладка и безопасна работа. Цилиндър с едно дей..
1,799.00 лв
Мобилна пневмо-хидравлична преса за шенкелни болтове - за камиони 75 тона JCBХАРАКТЕРИСТИКИ:За бързо набиване и изтласкване на шенкелни болтовеИдеален за цилиндрични и конични придържащи болтовеНе се налага демонтиране на остаБлокът на пресата се върти на 360°С възможност за накланяне, въртене и рег..
8,900.00 лв
Мобилна пневмо-хидравлична преса за шенкелни болтове - за камиони 75 тона RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:За бързо набиване и изтласкване на шенкелни болтовеИдеален за цилиндрични и конични придържащи болтовеНе се налага демонтиране на остаБлокът на пресата се върти на 360°С възможност за накланяне, въртене..
7,900.00 лв
Хидравлична преса 12 тона HAWEKОсновата на хидравличната преса е сгъваема конструкция от стелажи, легла, горни и долни греди и задвижване, състоящо се от хидравличен крик тип бутилка. Частите, подложени на кримпване, могат да имат различни размери, ограничени по височина и ширина от размерите на раб..
319.00 лв
Хидравлична преса 30 тона RockForceС бърз и прецизен ходРаботна височина: 0–965 ммРаботна ширина: 630 ммТегло: 132 кг..
1,260.00 лв
Хидравлична преса 75 тона ForsageХАРАКТЕРИСТИКИ:Хидравлична преса за избиване, натискане, изправяне и огъванеПодходяща за избиване на лагериМанометър отчитащ силата на натиска в килограмиПерфектна за сервиз, предприятие или магазинСолиден цилиндър с удобна ръкохваткаВъзможност за работа с пневматичн..
4,750.00 лв
Хидравлична преса 12 тона ForsageОсновата на хидравличната преса е сгъваема конструкция от стелажи, легла, горни и долни греди и задвижване, състоящо се от хидравличен крик тип бутилка. Частите, подложени на кримпване, могат да имат различни размери, ограничени по височина и ширина от размерите на р..
335.00 лв
ХИДРАВЛИЧНА ПРЕСА С КРИК 6 ТОНА MAR-POLИзработена от стоманена конструкция, оборудвана с напречен работен рафт с 4 – степенно регулиранеМаксимално налягане: 6 тонаТегло – 26 кг..
275.00 лв
Хидравлична преса за избиване на лагери 20 тона с бутилков крик 300 – 950 мм Mar-PolХАРАКТЕРИСТИКИ:Максимално налягане: 20 тонаВисочина: 140 смШирина: 59 смДължина: 49 смРаботен диапазон: 0-63 см (разстояние от буталото до максимално спусната греда)Работна ширина отвътре 500 мм (измерена между вътре..
400.00 лв
Хидравлична преса 20 тона с усилена конструкция и педал – крачно управление  RockForceТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Капацитет: 20 т Ход на буталото: 145 мм Работно разстояние: 0 – 1100 мм Работна ширина: 530 мм Хидравлична помпа с манометър..
820.00 лв
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Усилена везна за сваляне на двигатели 750 кг Mar-PolВезната е незаменим уред за:Монтаж и демонтаж на двигателя в автомобила, благодарение на него можем лесно и безопасно да позиционираме двигателя в купето на автомобилаМонтаж на тежки елементи, например стоманени конструкцииВсяка работа, която изиск..
74.00 лв
Хидравлична преса 30 тона Forsage Хидравлична преса 30 тона Forsage
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Хидравлична преса 30 тона ForsageС бърз и прецизен ходРаботна височина: 0–965 ммРаботна ширина: 630 ммТегло: 126.41 кг..
1,260.00 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)