Меню
Количка

Маска за Електрожен

25% по-евтина доставка с

Автоматична цветна соларна маска за заваряване Mar-PolВисококачествена автозатъмняваща се каска. Маската е подходяща за заваряване с много електродъгови заваръчни методи: MIG, TIG, MAG, MMA.Тя предпазва потребителя от вредното лъчение, генерирано по време на заваряване, както и от искри и пръск..
34.90 лв
Соларна маска за заваряване Mar-PolМаската е подходяща за заваряване с много методи на електродъгово заваряване: MIG, TIG, MAG, MMAПредпазва потребителя от вредни лъчения, генерирани по време на заваряване, както и от искри и пръски. Специален сензор във филтърната касета автоматично идентифицира на..
29.90 лв
Автоматична соларна маска за заваряване Mar-PolУниверсална заваръчна маска за използване във всички заваръчни процеси:MIGTIGМАГММАТЕХИЧЕСКИ ДАННИ:Изработен от издръжлив PA/PP полимерен материалЦветова гама: 9 –13 DINВреме за реакция от светло към тъмно: 5 / 30 000 секВреме за реакция от тъмно към св..
29.90 лв
Автоматична цветна соларна маска за заваряване  Соларна маска за заваряване, регулиране на затъмнението 9 – 13, повишена точност и качество на заварка, време за реакция светло – тъмно 0.001 милисекунди, време за реакция тъмно – светло 0.02 милисекунди, функция за изключване на соларното стъкло..
34.90 лв
ХАРАКТЕРИСТИКИ: Регулиране на затъмнението 9 – 13 Повишена точност и качество на заварка Време за реакция светло – тъмно 0.001 милисекунди Време за реакция тъмно – светло 0.02 милисекунди Функция за изключване на соларното стъкло – може да се ползва като обикновена маска при рязане ..
29.90 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)