Меню
Количка

Акумулаторен Ъглошлайф


Ъглошлайфът неизменно е един от най-разпространените електрически инструменти сред майсторите, а и сред мъжете като цяло. Той има много широка употреба, като може да ви бъде от полза когато трябва да режете или шлайфате различни материали. За целта към инструмента се поставят различни по материал и размер дискове, които съобразяваме съгласно материала и действието, което искате да извършвате.

Каква е разликата между ъглошлайф на батерия и на ток?

Разликата между акумулаторния ъглошлайф и този на ток е в това, че единият се захранва, чрез батерия, а другият чрез електричество. На всеки се е случвало да се налага да работи на място, в което няма достъп до електричество, но този проблем остава в миналото ако разполагате с ъглошлайф на батерия. Моделите, които ще откриете в сайта ни, са оборудвани с достатъчно мощни и издръжливи батерии, които осигуряват дълъг режим на работа независимо къде се намирате.

Какви видове акумулаторни ъглошлайфи ще откриете на нашия сайт?

В Toolsonline.bg предлагаме множество модели акумулаторни ъглошлайфове, които притежават най-различни функции и удобства, работят с различни по големина дискове, имат няколко броя скорости, различен въртящ момент и обороти, както и различни по мощност батерии. Моделите ни се обединяват от няколко неща – гарантират безапелационно качество, перфектна работа и дълъг живот.

Как да изберете подходящ ъглошлайф?

За да изберете правилния за вас ъглошлайф, трябва да се съобразите с това за какъв материал ще го използвате – от това зависи и диаметърът на диска. Важно е да огледате и функциите, които предлага модела. Скоростта на инструмента също е от голямо значение, защото тя отговаря за качеството на работа, което получавате. Изберете модел, който е с ергономична дръжка и удобен захват, за да не се изморяват ръцете ви. При покупка със сигурност обръщаме внимание на цената – има евтини ъглошлайфи, както и по-скъпи такива. Олекотеното тегло също би допринесло за този фактор. Разбира се, безопасността е най-важна. Съвременните уреди имат различни защити и функции за безопасност, на които всички трябва да обърнете внимание.

25% по-евтина доставка с

Акумулаторен безчетков ъглошлайф 36V 5,0Ah HAWEK Акумулаторен безчетков ъглошлайф 36V 5,0Ah HAWEK
-40 %
Акумулаторен безчетков ъглошлайф 36V 5,0Ah HAWEKПодобрена система за защита от прах и влага, за използване на уреда при тежки условия на работа. Индикатор за състоянието на акумулаторната батерия. Плъзгащ се бутон за включване и изключване на инструмента. Издържа на високи натоварвания бла..
145.00 лв 240.00 лв
Акумулаторен ъглошлайф 36V 8,0Ah StahlMayerПодобрена система за защита от прах и влага, за използване на уреда при тежки условия на работа. Индикатор за състоянието на акумулаторната батерия. Плъзгащ се бутон за включване и изключване на инструмента. Издържа на високи натоварвания благодар..
135.00 лв
Комплект акумулаторен ъглошлайф и гайковерт 36V 8Ah StahlMayerТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЪГЛОШЛАЙФ:Диаметър диск: 125 ммОбороти без товар: 8500 об/минВид батерия: Li-IonАкум. батерия – напрежение: 36 VКапацитет на батерията: 8.0AhРазмер на вътрешния отвор: 22, 23 ммПлавен старт: даЗащита от претоварв..
189.00 лв
Комплект акумулаторен ъглошлайф и гайковерт 36V 8Ah StahlMayerТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЪГЛОШЛАЙФ:Диаметър диск: 125 ммОбороти без товар: 8500 об/минВид батерия: Li-IonАкум. батерия – напрежение: 36 VКапацитет на батерията: 8.0AhРазмер на вътрешния отвор: 22, 23 ммПлавен старт: даЗащита от претоварв..
189.00 лв
Стойка за ъглошлайф 125 мм Mar-PolХАРАКТЕРИСТИКИ:Професионална стойка за ъглошлайфи с диаметър на диска 115 и 125 мм, предназначена за прецизно рязане на метални детайли.Излятата под налягане основа на статива е снабдена с отвори, благодарение на които може лесно да се закрепи към работния плот.Върт..
59.00 лв
Акумулаторен ъглошлайф 36V 125 мм KraftRoyal  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Батерия: 8000 mAh Li–Ion Диск: 125 мм Мощност: 1800W Скорост на празен ход: 7000 оборота/мин. Размер на вътрешния отвор: 22 – 23 мм Плавен старт Защота срещу повторно включване Тегло: 3,5 кг Защита от пр..
135.00 лв
Немски безчетков акумулаторен ъглошлайф StahlMayer 36V 8Ah Немски безчетков акумулаторен ъглошлайф StahlMayer 36V 8Ah
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ
Безчетков акумулаторен ъглошлайф StahlMayer 36V 8AhХАРАКТЕРИСТИКИ:Автоматичен контрол на оборотите в зависимост от натоварванетоИздържа на високи натоварвания благодарение на отличното охлажданеПодобрена система за защита от прах и влага, подходяща за използване на уреда при тежки условия на работа...
135.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)