Меню
Количка

Глава за Тример

25% по-евтина доставка с

Самонавиваща се кордова глава GARDENGarden e последен модел кордова глава за бързо презареждане с корда без дори да демонтирате кордовата глава от машината!Ще ви отнеме по-малко от 10 секунди! Garden е устойчива на износване и вибрации кордова глава, снабдена със система за освобождаване на корда,ч..
20.00 лв
Метална верижна глава за тримерУниверсална метална верижна глава за тример с която ще се справите и с най-пресечените терени за косене. Изключително издържлива..
19.00 лв
Кордова глава за моторна коса /бензинов тример, с метален бутон, корда от 2.4мм до 3.8мм. Кордова глава LUX-PRO с метален бутон за отпускане на корда Отвор за корда: от 2,4 мм до 3,8 мм  (Изпраща се заредена с корда) Материал: Подсилена Пластмаса Резба прусъединителна: 8x1.25, 10..
18.00 лв
Алуминиева Кордова глава за тример MiniPro Aluminum Кордова глава за тримери - алуминиева MINI PRO Материал: Алуминий Максимален диаметър на кордата: 4мм Отвор: 25.4 универсален Препоръчва се за: Всички бензинови тримери Тегло: 0.1 кг Корда в комплекта: 4 x 27 см...
19.00 лв
-42 %
Алуминиева глава за тример с кордаКордата с тримерна глава е универсална за всички модели тримери. С нея ще може да косите тревните площи, да премахвате жилавите треви и растения. Тримерната глава е изработена от алуминий и има 8 изхода, през които кордата може да мине. Предлага се с корда с кръгъл ..
19.00 лв 33.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)